Ще се справите с нашето приложение.
Изтегли

 

ZOOT Ви отива

Ние сме електронен магазин за мода от Чехия, който с любов и стил облича своите клиенти от 2010 г. насам. В момента работим в 14 държави в цяла Европа: Германия, Италия, Испания, Словения... е, може би ще е по-лесно да изброя тези, където (за сега) не сме :) От малък офис в центъра на Прага с един рафт на IKEA, през годините ние се превърнахме в гигантски професионален склад (в покрайнините на Прага - вече не можехме да се поберем в центъра) с 1 000 000 артикула на склад от 300 световни марки, за които гарантираме оригиналност за всеки един от тях.

ZOOT без риск

zoot-brez-tveganija

Радостта не чака и това, което може да ви отива днес, не го отлагайте за утре. Ние следваме това (не само) в нашия склад, поради което изпращаме вашата поръчка в деня, в който я създадете. Всичко, което трябва да направите, е да седнете, да изберете новия си тоалет (дори на мобилния си телефон в нашето удобно приложение ZOOT) и да изчакате куриера да звънне. Е, ако случайно не се влюбите (в тоалета, не в куриера), имате цели 30 дни да ни го върнете.

ZOOT от "сърце"

zoot-iz-srca

През годините любовта ни към модата започна да се реализира в нашите собствени марки, колекции и проекти. В ZOOT ще откриете и артикули, проектирани (и разбира се също предлагани) директно от нас - ZOOTers. Например качествените basic ZOOT.lab или ръчно изработени обувки според най-новите тенденции на OJJU.

Какво ви очаква в ZOOT?

zoot-aplikacija

  • Мобилно приложение, благодарение на което можете да имате най-добрите предложения в джоба.
  • Изпращаме поръчките в същия ден, в който ги направите.
  • 30 дни за връщане.
  • 300+ марки, в които всеки може да намери своята любима.
  • 1 000 000+ артикула на склад, готови да бъдат изпратени директно до вас.
  • И много други предложения и предимства, които е по-добре да ги имате, отколкото само да прочетете за тях - ZOOT просто ще ви подхожда!

 

 

Нагоре